{0} reviews | Schrijf review

Dit@bytes
Antwerpen - Over Dit@bytes

Alle herstellingen en een persoonlijke service. Gespecialiseerd in het upgraden en formateren van uw pc of laptop. Wilrijk

Aziëlaan 7
2610 Wilrijk (Antwerpen)

03 336 49 06
0475 90 70 15
03 336 49 06
     

Computerspecialist

De specialiteit van Dit@bytes in Wilrijk? Alles wat met computers (en alle mogelijke randapparatuur, zoals printers, inkt, routers, schermen, enzovoort … ) te maken heeft. Niet alleen verkopen wij nieuwe desk- en laptops, wij kijken ook uw (thuis)netwerk na, en beveiligen uw pc met de betrouwbaarste antivirus-, antispam-, en/of firewall-programma’s. Bovendien krijgt u de beste tips om fouten in de toekomst te vermijden.

Wij stellen uw nieuwe desktop bij voorkeur samen uit de beste stukken van verschillende merken. Is uw computer gecrasht, hebt u essentiële info gewist, of moet uw laptop dringend geformatteerd worden? Breng hem gerust binnen! Is de apparatuur écht zwaar, of bent u niet zo goed te been? Dan halen wij die gewoon op bij u thuis!

Ervaring

De zaakvoerder van Dit@bytes heeft meer dan 30 jaar ervaring met pc support. Elke dag volgt hij de technologische ontwikkelingen in hard- en software nauwgezet op, zodat u zéker de beste oplossing krijgt. En dat uiteraard tegen de juiste prijs. Dit@tbytes werkt vooral in regio Antwerpen, maar ook daarbuiten.

Persoonlijke service

Het merk speelt geen rol: wij werken probleemloos met (en aan) IBM/Lenovo, HP, Compaq, Lexmark, Acer, Apple, … noem maar op. De grote troef van Dit@bytes? Omdat dit een eenmanszaak is, bent u zeker van een heel persoonlijke en flexibele service. Zo reageren wij heel snel op dringende gevallen, en zijn wij zeven dagen in de week bereik- en beschikbaar. Dat is bij grote ketens wel eens anders.

 

Wilt u een afspraak maken? Bel of mail ons.

 Bereken route

Naar onze website

Klik op de foto om naar onze site te gaan.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag